ELADÓ    Családi ház
1037, Bp. Ürömhegy Ürömhegy
130 m 2      Ár: 154.9 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: T/10-301 Épület mérete: 130 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 300 m2  
Szoba: 4 db Félszoba: 0 db  
Szintek száma: 2 Épület állaga: Új építésű  
Építés éve: 2021 Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Hőszivattyú Komfort: Összkomfortos  
Terasz: Nincs Fekvés:  
Garázs helyek száma: 1 db Beálló helyek száma: 1 db  

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ÚJÉPÍTÉSŰ HÁZ!
 


Megvételre kínálok Budapest 3. kerületében, Ürömhegyen egy ÚJÉPÍTÉSŰ, MINIMÁL stílusú, fantasztikus panorámával rendelkező CSALÁDI HÁZAT.

ELHELYEZKEDÉS:

A ház a hegy déli oldalán található, így a napos órák száma igen magas. A telek, amelyre a ház épült egy nagyobb, 1050 nm-es ingatlan, amely ügyvédi használati megosztással ketté lett választva, így a rajta épülő két önálló családi ház abszolút független egymástól jogi szempontból is, és a természetben is, hiszen kerítéssel el lesznek egymástól szeparálva. A megközelítés a régi Bécsi út felől történik, egy hangulatos kis templom mellett helyezkedik el a nyél, amin ha felmegyünk, elérjük a két családi házat.

HÁZ:

A lakásba beérve az előszobából nyílik a nappali, és az amerikai konyhás étkező, a lépcsőház, egy tusolós fürdőszoba, valamint a lépcső alatt egy tároló.

Az emeleten 3 hálószobát, és egy fürdőszobát találunk. A háromból két szobának üvegkorlátos erkélye van, ahonnan fantasztikus panoráma tárul elénk a Testvérhegy irányába.

Az alsó szinten még egy tágas, egyállásos garázs is megtalálható, valamint kialakításra kerül még egy gépjármű számára beálló hely.

A telken, a ház mögött kialakításra került egy hátsó kertrész, ami csak ehhez a lakáshoz tartozik, Önre van bízva, hogy füvet, sziklakertet, szeretne idetenni, esetleg egy grillezőt, vagy inkább gyerekek számára építi ki.

MŰSZAKI LEÍRÁS:

-3 rétegű 6/7 légkamrás műanyag ablakok,
-választható szaniterek és burkolatok,
-hőszívattyús fűtés
-durva tereprendezés, előkészítés a kertész számára
-külön megegyezés alapján egyedi kialakítások kérhetőek.

A környék folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Főtér irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, AUCHAN és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardában, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben. A Mészkő Park autóval 5 percre található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre. Nagyon jó nemzetközi iskolákat is találunk itt, mint a British School és az Ürömi Német nyelvű Iskola, valamint itt a közelben kapott helyet a Waldorf iskola is.

Jöjjön, nézze meg az épülő házak egyikét, érezze a helyszínen is, hogy ez lehet az otthona! Tegyen ajánlatot, nehogy lemaradjon róla!
 
 
ÓbudaLux Ingatlaniroda, www.obudalux.hu Erdőalja út 46. Telefon: +36-30-696-69-00